Dulac renew

Har du en dims her og en dimsedut
der, som generer dit spejlbillede?
Så få dem væk!

Men hvad komme de af?

De brune pigmentskjolder og -pletter fremkommer ved mænd og kvinder som følge af hormonændringer samt ved, at huden kvitterer for mange års soldyrkning. Specifikt for kvinder ses disse hudskader typisk i forbindelse med graviditet samt brug af p-piller.
Fedtknuder og store hvide, sejlivede talgknopper, som ligger inde under huden, er også et forstyrrende element i det ensartede hudbillede. Mange prøver at stikke en nål i – uden resultat.
De andre uromagere som vorter og huddimser her og der, kolesterolaflejringer, karsprængninger på kinder og langs næsebor og ved kvinder små karsprængninger, som gør læbekanten knap så skarp og mere udfyldende, er andre “dejlige” ting, som opstår i forbindelse med hormonændringer og miljøpåvirkninger.
Ofte er der også tale om en arv fra forældre. Mange forbinder primært disse nævnte hudændringer med alder, og ingen af os, hverken mand eller kvinde, ønsker at se ældre ud, end vi er. Disse små hudændringer forsvinder ikke af sig selv – og bliver desværre ofte kun større.
Få dem fjernet nemt og effektivt med Du-lac Renew behandling. Det er en nem og skånsom metode, som kun efterlader et lille sår på størrelse med uromageren.

VIGTIG INFO:

Vi fjerner ikke modermærker med eller uden farve, gevækster, som vi ikke kan vurdere, eller pludselig opståede ændringer i huden. Kontakt i stedet hudlægen.
Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen er enkel og hurtig. En steril, varm nål benyttes, og der opstår ingen blødning overhovedet. Et lille sår vil være at se på overfladen af huden. Dette skal plejes med vitamin creme.

Efter behandlingen:

Der dannes sårskorpe på det behandlede område efter Du– lac Renew behandling. Det er vigtigt, at denne skorpe får lov til at sidde i 7-10 dage, og at den selv falder af. Jo længere tid skorpen sidder, desto smukkere resultat. Pil ALDRIG i skorpen!
Det behandlede område smøres med et tyndt lag hjemme produkt, fem gange dagligt i 28 dage. Ved svær opheling (rygere, ældre, behandling på arme og ben) Brug hjemme produktet i 8 uger.
24 timer efter elektro kosmetisk behandling skal du undgå fysisk aktivitet, make-up og klorvand. Undgå sol i 30 dage efter behandlingen.
Brug ikke peeling, før såret er faldet af.

Hvad kan fjernes med Du– lac Renew behandling?

Lider du af vorter, fibromer, fedtknuder, løse hudflager, kolesterolaflejringer under øjnene, karsprængninger, en stor grov pore, milier, leverpletter eller lignende, kan dette fjernes med Du-lac Renew behandling.

Prisen er :………………………………………………………..kr. 649,00 pr. område

 

Dulac renew