X-freeze Fedtfrysning

X-freez  Fedtfrysning

I modsætning til en fedtsugning, foregår fedtfrysning ikke ved operation eller andre invasive metoder, men derimod ved en smertefri, udvendig frysning af de udvalgte fedtdepoter. Resultatet er en sikker og permanent reducering af de genstridige fedtdepoter. Ved behandling nedkøles fedtvævet præcist og sikkert, hvorved 20-25% af det behandlede fedtvæv forsvinder.

X-Freeze Fedtfrysning, Kryolipolyse, er den nyeste 2020 teknologi inden for permanent fedtreduktion. Behandlingen udføres med X-Freeze fedtfrysningsmaskine, der er af højeste kvalitet, og udstyret med fire påsætningsarme til effektiv og alsidig behandling. Resultaterne ved fedtfrysning er lige så suveræne, som behandlingen er simpel og smertefri.

Ved sund kost og flittig træning, kan vægten reduceres, men hvor fedtet på kroppen tabes, er genetisk bestemt, og kan i meget lille grad kontrolleres gennem madindtag og motion. X-Freeze Fedtfrysning målretter fedttabet mod de fedtdepoter, som du føler er uønskede. En af de helt store fordele ved denne teknologi er, at resultaterne er permanente.

Konsultation, hvor ønsker, vejledning og opmåling gennemgås minutiøst, starter dit behandlingsforløb hos os. Konsultation er enten i forbindelse med behandling eller som en særskilt aftale, og er en vigtig del af forløbet. Sculpturing, kroppens form og opbygning, er en vigtig bestanddel i processen, og du vil med kyndig vejledning trygt blive rådgivet.

Ved behandlingens start påsættes applikatorerne omhyggeligt de ønskede områder. Et vakuum trækker forsigtigt fedtvævet op i applikatoren, hvor en kontrolleret nedkøling ned til -10 grader startes. Du mærker et let træk, og kort efter genfindes velbehag. Frysning får fedtet til at krystallisere, hvilket dræber fedtcellerne og de udskilles fra behandlingsafslutning og de efterfølgende 8-12 uger igennem lymfekanalerne. 20-25% af de behandlede fedtceller vil ultimativt blive udskilt.

Behandlingen varer ca. 1 time, hvor du roligt kan slappe af med fx en kop kaffe eller hyggesnak med en veninde. Herefter afmonteres applikatorerne nænsomt vakuumet. Vi masserer efterfølgende det behandlede område for at øge blodgennemstrømningen og dermed blodcirkulationen.

Vi anbefaler, du kombinerer vores X-freeze fedtfrysning med vores TEI System, som er drænerne og udrensende behandlinger efterfølgende. TEI behandlingerne optimerer dit resultat med op til 30-40%

Du lægges i TEI maskinen en gang om ugen, i de 8 uger som går imellem fedtfrysnings behandlingerne, for endnu bedre udrensning og bedre resultat.

Næsten alle områder på kroppen kan behandles:

  • Mave (kan deles op i to øvre og nedre mave)
  • Ridelår
  • Inderlår
  • Hofter
  • Sideben/kærlighedshåndtag
  • BH-deller
  • Mandebryster
  • Dobbelthage
  • Mormor arme
  • Knæ

 

Vi anbefaler et multibehandlingsforløb med 2 fedtfrysningsbehandlinger med 8 ugers mellemrum, for de bedste og hurtigst virkende resultater.

Fedt findes i forskellige arter, og har du et BMI over 30 kan dine depoter være ”hårde” og umiddelbart ikke behandles. Har du et BMI over 30 eller er du i tvivl, er du meget velkommen til at booke en gratis uforpligtende konsultation.

Kryolipolyse er igennem adskillige studier bevist som den mest effektive behandling for permanent fedtreduktion, hvor kirugiske og invasive alternativer som fedtsugning før har været den eneste vej til lipolyse. Behandlingen er sikker, smertefri, og udføres af vores veluddannede behandlere. Fedtfrysningsstudierne kan endvidere bryste sig af bemærkelsesværdig stor tilfredshed blandt de behandlede, hvor 19 ud af 20 var særdeles tilfredse med resultatet – også efter lang tid.

Vores X-Freeze maskine er håndlavet i Tyskland af et velrenommeret familiefirma, som i adskillige årtier har udviklet og været teknologisk førende på området. Kvalitet, sikkerhed og resultater er i fokus, og sikrer dig den bedste oplevelse med fedtfrysning hos os.

Ingen væsentlige bivirkninger er forbundet med fedtfrysning med X-Freeze. Du kan umiddelbart efter behandling fortsætte dagen som planlagt. Alt efter behandlingsområde, kan mindre blå mærker og let rødme forekomme ved bestemte områder, og du kan opleve let ømhed i dagene efter. Maven kan være en anelse mere udsat end andre områder, og en summende fornemmelse kan forekomme op til 8-10 dage efter behandling. Vi anbefaler ikke stor fysisk udfoldelse op til 24 timer efter behandling.

 

Fedtfrysning Priser

Gratis for konsultation

1 Påsætning………………………………… 2500 kr.

2 Påsætninger………………………………..3200 kr.

3 Påsætninger………………………………..3800 kr.

4 Påsætninger………………………………..4300 kr.

 

Pakke tilbud

Køb 2 x behandlinger med samme antal påsætninger (der skal gå 2 mdr imellem de 2 behandlinger) betal for begge to og få 10 GRATIS TEI behandlinger (for endnu bedre resultat)

(værdi 2500 kr)

 

Ring på klinikken for nærmere info.

Gratis konsultation
Fedtfrysning 1 påsætning
fedtfrysning 2 påsætninger
fedtfrysning 3 påsætninger
fedtfrysning 4 påsætninger
Pakke tilbud: Køb 2 x behandling med samme antal påsætning og få Gratis 10 tei behandlinger