Mesoterapi (Læbeforstørrelse/ Rynkeudfyldning)

Mesoterapi, behandling med Hyalderm, som er i stil med Juvederm, er en rynkeudglattende/læbeforstørrende behandling, der booster huden ved at tilføre næring og fugt i dybden. Huden genvinder derved sin styrke og komfort. Mesoterapi kan som udgangspunkt anvendes på hele kroppen, men er bedst velegnet til alderstegn i og omkring ansigtet. Området fra hage til øjne giver de mest effektive resultater.

 

Mesoterapi sammenlignes bedst med Restylane-behandlinger. Forskellen mellem Mesoterapi og Restylane er penetrationsdybden på nålen, som maksimalt går ned til 1,5mm ved Mesoterapi. Arbejdet i det dermale hudlag tillader os at undvige nervebaner og blodkar, som ved kontakt, kan fremprovokere inflammation og lammelser.

 

Mesoterapi kan for den almindelige person vise sig mere effektiv end andre rynkeudfyldende/læbeforstørrende behandlinger, grundet lavere optagelsesgrad af produktet i det øverste hudlag og dermed længere holdbarhed.

 

Hvordan?

 

Vi anvender en Meso-pistol. Med Meso-pistolen sikrer vi en ens dosering ved hver injektion og en afgrænsning til maksimalt 1,5mm dybde. I forbindelse med arbejde i ansigtet, kan huden føles tynd og følsom, men reduceres ved brug af bedøvelse.

Til Mesoterapi anvender vi tværbundet hyaluronsyre eksklusivt. Hyaluronsyre er et naturligt enzym, som hjælper med at stimulere hudens genopbygning (collagensyntesen). Da vi arbejder i levende væv, er optagelsesgraden i kroppen individuel, hvorfor du skal forvente 1-2 behandlinger og op til ét års vedvarende resultat, alt efter hvilket område vi behandler. Umiddelbart efter behandlingen ses det endelige resultat, men svulmeeffekten i hyaluronsyren vil intensivere resultatet indenfor de første par dage og efter 14 dage ses slutresultatet.

Ved læbeforstørrende behandling ligges hyaluronsyren i læbekanten hvorefter resultat bliver naturligt, ikke som andre forstørrende behandlinger hvor det ligges under læbevævet, og der ved giver "strutlæber"

 

Hvem?

 

Behandlingen er ikke kun for midaldrende og seniorer. Behandlingen henvender sig til dig, der ønsker et glattere, sundere og mere smidigt ansigt eller ønsker fordybninger eller rynker på kroppen udglattet. Vi har erfaringer med stort set alle områder af Mesoterapi. Denne behandling giver et sikkert og naturligt resultat, til forskel fra f.eks. Botox som lammer muskulaturen og fjerner mimikken. Med Mesoterapi bevares mimikken og din naturlige karakter.

 

Produktet

 

Hyalderm er fremstillet i Tyskland og indeholder 2% hyaluronsyre. Produktet er bivirkningsfrit og helt naturligt. Hyaluron findes naturligt i kroppen.

 

Praktisk

 

Når du kommer på klinikken påfører vi bedøvelse inden behandling. Der må ikke indtages alkohol eller andre rusmidler inden for 24 timer af behandlingen. Ignorering af dette kan påvirke helingsprocessen, give blødninger og gøre huden mere sensitiv, hvorfor behandlingen kan blive unødvendig smertefuld. Vær forsigtig omkring det behandlede område under helingsprocessen i forbindelse med mindre sår og skorpedannelse for at undgå ardannelse. Let kløe og irritation kan opstå, hvor vitamincreme med fordel kan anvendes. Undgå solbadning i 14 dage efter.

 

Ved 2. behandling gives der 10 % på behandlingen.

 

Læbeforstørrelse 0,5 ml
Læbeforstørrelse 1,0 ml
Læbeforstørrelse 1,5 ml
Læbeforstørrelse 2,0 ml
Rynkeudfyldning 0,5 ml
Rynkeudfyldning 1,0 ml
Rynkeudfyldning 1,5 ml
Rynkeudfyldning 2,0 ml