X-freeze Fedtfrysning

X-freez  Fedtfrysning

I modsætning til en fedtsugning, foregår fedtfrysning ikke ved operation eller andre invasive metoder, men derimod ved en smertefri, udvendig frysning af de udvalgte fedtdepoter. Resultatet er en sikker og permanent reducering af de genstridige fedtdepoter. Ved behandling nedkøles fedtvævet præcist og sikkert, hvorved 20-25% af det behandlede fedtvæv forsvinder.

X-Freeze Fedtfrysning, Kryolipolyse, er den nyeste 2021 teknologi inden for permanent fedtreduktion. Behandlingen udføres med X-Freeze fedtfrysningsmaskine, der er af højeste kvalitet, og udstyret med fire påsætningsarme til effektiv og alsidig behandling. Resultaterne ved fedtfrysning er lige så suveræne, som behandlingen er simpel og smertefri.

Ved sund kost og flittig træning, kan vægten reduceres, men hvor fedtet på kroppen tabes, er genetisk bestemt, og kan i meget lille grad kontrolleres gennem madindtag og motion. X-Freeze Fedtfrysning målretter fedttabet mod de fedtdepoter, som du føler er uønskede. En af de helt store fordele ved denne teknologi er, at resultaterne er permanente.

Konsultation, hvor ønsker, vejledning og opmåling gennemgås minutiøst, starter dit behandlingsforløb hos os. Konsultation er enten i forbindelse med behandling eller som en særskilt aftale, og er en vigtig del af forløbet. Sculpturing, kroppens form og opbygning, er en vigtig bestanddel i processen, og du vil med kyndig vejledning trygt blive rådgivet.

Ved behandlingens start påsættes applikatorerne omhyggeligt de ønskede områder. Et vakuum trækker forsigtigt fedtvævet op i applikatoren, hvor en kontrolleret nedkøling ned til -10 grader startes. Du mærker et let træk, og kort efter genfindes velbehag. Frysning får fedtet til at krystallisere, hvilket dræber fedtcellerne og de udskilles fra behandlingsafslutning og de efterfølgende 8-12 uger igennem lymfekanalerne. 20-25% af de behandlede fedtceller vil ultimativt blive udskilt.

Behandlingen varer ca. 1 time, hvor du roligt kan slappe af med fx en kop kaffe eller hyggesnak med en veninde. Herefter afmonteres applikatorerne nænsomt vakuumet. Vi masserer efterfølgende det behandlede område for at øge blodgennemstrømningen og dermed blodcirkulationen.

Næsten alle områder på kroppen kan behandles:

  • Mave (kan deles op i to øvre og nedre mave)
  • Ridelår
  • Inderlår
  • Hofter
  • Sideben/kærlighedshåndtag
  • BH-deller
  • Mandebryster
  • Dobbelthage
  • Mormor arme
  • Knæ

 

Vi anbefaler et multibehandlingsforløb med 2 fedtfrysningsbehandlinger med 8 ugers mellemrum, for de bedste og hurtigst virkende resultater.

Fedt findes i forskellige arter, og har du et BMI over 30 kan dine depoter være ”hårde” og umiddelbart ikke behandles. Har du et BMI over 30 eller er du i tvivl, er du meget velkommen til at booke en gratis uforpligtende konsultation.

Kryolipolyse er igennem adskillige studier bevist som den mest effektive behandling for permanent fedtreduktion, hvor kirugiske og invasive alternativer som fedtsugning før har været den eneste vej til lipolyse. Behandlingen er sikker, smertefri, og udføres af vores veluddannede behandlere. Fedtfrysningsstudierne kan endvidere bryste sig af bemærkelsesværdig stor tilfredshed blandt de behandlede, hvor 19 ud af 20 var særdeles tilfredse med resultatet – også efter lang tid.

Vores X-Freeze maskine er håndlavet i Tyskland af et velrenommeret familiefirma, som i adskillige årtier har udviklet og været teknologisk førende på området. Kvalitet, sikkerhed og resultater er i fokus, og sikrer dig den bedste oplevelse med fedtfrysning hos os.

Ingen væsentlige bivirkninger er forbundet med fedtfrysning med X-Freeze. Du kan umiddelbart efter behandling fortsætte dagen som planlagt. Alt efter behandlingsområde, kan mindre blå mærker og let rødme forekomme ved bestemte områder, og du kan opleve let ømhed i dagene efter. Maven kan være en anelse mere udsat end andre områder, og en summende fornemmelse kan forekomme op til 8-10 dage efter behandling. Vi anbefaler ikke stor fysisk udfoldelse op til 24 timer efter behandling.

 

Fedtfrysning Priser

Gratis for konsultation

1 Påsætning…………………………………1000 kr.

2 Påsætninger……………………………….1500 kr.

3 Påsætninger………………………………..2000 kr.

4 Påsætninger………………………………..2500 kr.

 

Pakke tilbud

Køb 2 x behandlinger med samme antal påsætninger (der skal gå 4-6 uger imellem de 2 behandlinger) Betal for begge to og SPAR 10 % på behandlingerne.

Gratis forkonsultation kan bookes online, MEN IKKE selve behandlingen, den skal bookes på klinikken 98434122

Ring på klinikken for nærmere info.

Gratis konsultation

Gratis forkonsultation kan bookes online, MEN IKKE selve behandlingen, den skal bookes på klinikken 98434122